Visazine Styling haalt het mooiste in je naar boven!  

 

Op jullie bruiloft wil je natuurlijk dat alle ogen de ge-he-le dag op jou gericht zijn. Je wil schitteren als een ster en je de allermooiste van de hele wereld voelen. Klinkt dit jou bekend in de oren én ga je binnenkort trouwen met de liefde van je leven? Dan ben je bij Visazine Styling aan het juiste adres!

 

Ben jij een traditionele bruid en op zoek naar traditionele bruidsmake-up en een traditioneel bruidskapsel? Of ben je juist een moderne bruid met specifieke wensen? Binnen de Ziana collectie bied ik verschillende stijlen aan, van traditioneel tot modern. Op deze manier kan iedere bruid terecht bij Visazine Styling!

Doordat ik mijn werk met zoveel passie en plezier beleef, staat Visazine garant voor persoonlijke service.

Inspiratie opdoen voor jouw bruidsmake-up en bruidskapsel? Of een indruk krijgen van mijn werk? Wanneer mijn bruidjes tevreden zijn, sturen zij vaak foto’s naar mij toe, neem daarom eens een kijkje op de pagina IMPRESSION; hier verzamel ik al deze foto’s!

 

Vind je het een prettig idee om eerst een proefkapsel en proefmake-up in te plannen? Dat is voor mij geen enkel probleem. Je bent in dit geval van harte welkom in mijn studio in Amersfoort (of in bijzondere gevallen kom ik bij jou thuis)! Neem gerust je moeder, zus of vriendin mee naar de try-out; hoe meer zielen, hoe meer vreugd!

Samen nemen we jouw wensen door en geef ik vrijblijvend advies op maat. Geen bruid is hetzelfde en op deze manier worden jouw bruidskapsel en bruidsmake-up tot in de puntjes verzorgd.

Meer informatie naar aanleiding van wat je hier leest? Meer weten over mijn tarieven voor bruidsmake-up en/of bruidskapsels? Of heb je misschien specifieke vragen rondom jouw wensen? Wacht dan niet langer en neem gerust contact met mij op. Ik garandeer iedere bruid een unieke behandeling en speel graag in op dat wat jij voor ogen hebt!