Een glamour fotoshoot met visagie? Visazine Styling focust zich graag op de make-up! (photoShoot)

Gedurende een fotoshoot wordt er veelal samengewerkt met verschillende fotografen met eigen wensen en daarnaast kan een shoot zowel binnen als buiten plaatsvinden, waardoor je te maken hebt met verschillende lichtinvallen. Er zijn dus ontzettend veel aspecten waar rekening mee gehouden moet worden wanneer je denkt aan de visagie.

Ben je een beginnend fotomodel of zoek je iemand die jouw visagie en haarstyling wil verzorgen voor een fotoshoot, ook dan ben je bij ons aan het goede adres!

Ga je dan voor een natural look, smokey eyes, fashion extreem of misschien voor Arabic art? Door de aanbreng van verschillende soorten stijlen, voel jij je voor één dag op en top model! Uiteraard is het ook mogelijk om dit samen met jouw partner of een stel vriendinnen te doen! Eventueel op TFP/ TFCD basis mits het een goede aanvulling is op onze portfolio.

21552580_1965794987035171_403255894_n

Visazine Styling heeft een ruime ervaring in het assisteren gedurende fotoshoots, waardoor wij zowel in te zetten zijn voor particulieren als voor bedrijven.