15 reacties

 1. Saloua heeft mijn haar en make up gedaan voor een fotoshoot. Wat een prachtig resultaat! Saloua is een echte vakvrouw en neemt haar werk serieus. Ze neemt echt de tijd voor je, heeft oog voor detail, en je kan zien dat ze haar werk met veel liefde en passie uitvoert. Een aanrader!

  • Wat fijn dat je tevreden bent over mijn werk. Ook voor een fotoshoot moet het resultaat prachtig zijn. Ik vond je komst samen met Max in mijn studio erg gezellig. Super dat je me aanraadt bij andere toekomstige klanten.

 2. Saloua heeft op mijn henna avond mijn Chedda verzorgd en daarop heb ik maar 1 ding te zeggen: WAUW. Deze vrouw steekt zoveel liefde en passie in haar werk. Je bent voor haar niet zomaar een bruidje zoals bij andere ziana’s. Saloua steekt alle tijd, liefde en aandacht in het verzorgen en aankleden van de Chedda. Een perfectionist, een vrouw met een hart. Je verlaat de kleedkamer pas als elk detail op z’n plek is. Saloua neemt haar werk meer dan serieus en neemt absoluut de tijd voor je. Zowel bij de intake als op de grote dag zelf. Jij bent en staat centraal. Ik heb ervan genoten. Ik was prachtig en dat allemaal dankzij Saloua!

  • Leuk om te lezen Sarah dat de liefde en passie voor mijn werk je is opgevallen. Dat is de basis voor een goed begin. Met alle liefde heb ik de traditionele klederdracht ‘Chedda’ voor jouw verzorgd. Omdat jij een echte traditie liefhebster bent…heb jij deze kleding ook echt tot zijn recht laten komen. Elke bruid mag stralen op haar mooiste dag!

 3. Saloua heeft op onze bruiloft mijn haar en make-up verzorgd! Met een heel mooi resultaat. Ik kreeg allemaal complimenten hoe mooi ik er uit zag, met name dankzij Saloua! Ze is een lieve vrouw, met oog voor detail. Ze wilt je nog meer laten stralen dan wat je zelf al doet. Saloua neemt de tijd voor je en is tijdens de styling helemaal gefocust. Zodat er het perfecte plaatje uitkomt. Ik heb er van genoten en ben heel blij dat ik voor Saloua heb gekozen.

 4. Ik heb alleen maar een en al lof voor Visazine styling! Saloua is echt een vakvrouw die zoveel ervaring heeft! Een echte harde werkster die begrijpt wat je graag wilt. In het begin had ik nog even twijfels over de prijs maar je krijgt echt waar voor je geld. Mijn kapsel en make-up hebben echt de hele dag goed gezeten! En op je mooiste dag wil je daar niet de hele dag over in zitten of je haar niet goed zit of dat je make-up uitgelopen is. Bij de try-out was ik al gelijk gerust gesteld. Zo fijn om weer een puntje van je TO-DO list af te schrijven. Niet alleen qua kwaliteit en werkvlak is Saloua een top vrouw ook is zij zeer snel in het terug reageren op berichtjes en is zij ook op persoonlijk vlak een luisterend oor. Ik zou haar aan iedereen willen aanraden !

 5. Op 10 Oktober 2017 ben ik onlangs getrouwd. Saloua heeft mij zeer goed geholpen tijdens grote dag in mijn leven.
  Tijdens mijn trouwdag heeft zij mij geholpen met make up en haarstyling, dit zat vanaf het begin tot eind goed. Zij luistert naar je wensen, neem haar tijd en maak er een creatie!
  Echt een TOP vakwerk, hart van goud….. woorden schieten er tekort wat zij heeft gedaan. Ik kan haar niet voldoende bedanken.
  Divers in haar vak en echt een aanrader om contact met haar op te nemen als je mooi opgemaakt wilt worden!

 6. Saloua heeft mijn haar en make-up verzorgt op mijn bruiloft. Saloua is een echte professional, die heel rustig blijft op de grote dag zelf. Zij stelt je gerust en zorgt ervoor dat je veel vertrouwen krijgt! Op de dag zelf blijft alles super goed zitten, ook als het feest tot in de kleine uurtjes door gaat.

 7. Saloua heeft mijn haar gedaan en ik kan niks anders zeggen dan dat ik mega tevreden ben over visazine! Ondanks dat ik niet helemaal wist wat ik wilde heeft ze me super geholpen en ervoor gezorgd dat alles naar mijn zin was. Me kapsel heeft de hele dag perfect gezeten. Ik raad dan ook iedereen visazine aan!

 8. Wat voelde ik mij een prachtige bruid op 6-7-2018! Mijn haar en make up zaten de hele dag goed ondanks het warme weer. Je werkt professioneel, lief en bent fijn in de omgang. Daarnaast durf jij eerlijk te zijn. Nogmaals bedankt!

 9. Saloua is echt een vakvrouw! Vrijdag 26 oktober 2018 zijn wij getrouwd, mijn haar én make-up zaten werkelijk perfect! Het heeft heel de dag goed gezeten, avonds straalde ik nog steeds.
  Ik heb ontzettend veel complimenten gehad, vooral over mijn haar wat echt een kunstwerk was.
  Lieve Saloua, ontzettend bedankt dat je van mij een stralende bruid hebt gemaakt en bedankt voor de gezellige sessies! Je bent een topper, ik hoop dat er nog veel leuke uitdagingen op je pad mogen komen!
  Liefs Melline

 10. Afgelopen december getrouwd, met als visagiste Saloua.
  Vanaf de eerste keer proefkapsel / proef make-up voelde ik me op m’n gemak bij haar.
  Ze dacht mee over alles en had een goed idee van wat wel / niet bij mij zou passen.
  Ook nam ze de tijd voor alles en gaf ze goede en deskundige adviezen!
  Op de grote dag zelf was ze ruim op tijd en helemaal relaxed.
  Op dat moment was ik het zelf ook nog, maar even later kwamen bij mij de zenuwen 😉
  Gelukkig bleef Saloua heerlijk rustig hielp ze met de laatste dingetjes die nog gedaan
  moesten worden voordat m’n aanstaande mij kwam ophalen.
  Ook heeft ze het haar van mijn moeder en ons dochtertje verzorgd.
  Saloua, nogmaals ontzettend bedankt, je bent echt een topper!!

 11. Afgelopen december getrouwd en als visagiste voor Saloua gekozen.
  Dit bleek de juiste keuze…
  Al vanaf de eerste kennismaking had ik een goed gevoel bij haar.
  Ze nam rustig de tijd en gaf goede en eerlijke adviezen over haar en make-up.
  Op de dag zelf was ze ruim op tijd en heerlijk relaxed begon ze aan haar werk.
  Waar bij mij na een tijdje de zenuwen kwamen, bleef Saloua lekker ontspannen.
  Ze hielp met de laatste dingetjes en heeft de haren van ons dochtertje en mijn moeder verzorgd.
  Saloua nogmaals ontzettend bedankt voor alles, je bent een topper!!

 12. Saloua is een geweldige vrouw. Ik heb heel dun, kort en fijn haar. Mijn haar was mijn grootste zorgpunt voor hoe ik er op mijn bruiloft uit zou zien… Maar Saloua wist hier moeiteloos mee om te gaan. Ten eerste stelde ze mij erg op mijn gemak door heel goed en met veel geduld naar mijn wensen en zorgen te luisteren (ze kon zelfs mijn non-verbale mimiek goed lezen!). Vervolgens kwam ze met zeer creatieve oplossingen waardoor ik opgelucht kon ademhalen en me echt prachtig voelde op mijn trouwdag! Zo lukte het haar om toch een sluier te verwerken in mijn fijne haar en had ik ‘s avonds een glamoureuze bol stijlvolle krullen. Ook de make-up had ze prachtig en (naar mijn wens) bijzonder natuurlijk aangebracht. Naast Saloua’s competentie als kapper en visagist is ze ook gewoon een heel warme en liefdevolle persoon om op zo’n belangrijk en intiem moment als je bruiloft naast je te hebben. Ik raad haar met alle overtuiging aan!

Geef een antwoord

Je email adres wordt niet gepubliceerd. Required fields are marked *

Post comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.