11 Reacties

 1. Saloua heeft mijn haar en make up gedaan voor een fotoshoot. Wat een prachtig resultaat! Saloua is een echte vakvrouw en neemt haar werk serieus. Ze neemt echt de tijd voor je, heeft oog voor detail, en je kan zien dat ze haar werk met veel liefde en passie uitvoert. Een aanrader!

  • Wat fijn dat je tevreden bent over mijn werk. Ook voor een fotoshoot moet het resultaat prachtig zijn. Ik vond je komst samen met Max in mijn studio erg gezellig. Super dat je me aanraadt bij andere toekomstige klanten.

 2. Saloua heeft op mijn henna avond mijn Chedda verzorgd en daarop heb ik maar 1 ding te zeggen: WAUW. Deze vrouw steekt zoveel liefde en passie in haar werk. Je bent voor haar niet zomaar een bruidje zoals bij andere ziana’s. Saloua steekt alle tijd, liefde en aandacht in het verzorgen en aankleden van de Chedda. Een perfectionist, een vrouw met een hart. Je verlaat de kleedkamer pas als elk detail op z’n plek is. Saloua neemt haar werk meer dan serieus en neemt absoluut de tijd voor je. Zowel bij de intake als op de grote dag zelf. Jij bent en staat centraal. Ik heb ervan genoten. Ik was prachtig en dat allemaal dankzij Saloua!

  • Leuk om te lezen Sarah dat de liefde en passie voor mijn werk je is opgevallen. Dat is de basis voor een goed begin. Met alle liefde heb ik de traditionele klederdracht ‘Chedda’ voor jouw verzorgd. Omdat jij een echte traditie liefhebster bent…heb jij deze kleding ook echt tot zijn recht laten komen. Elke bruid mag stralen op haar mooiste dag!

 3. Saloua heeft op onze bruiloft mijn haar en make-up verzorgd! Met een heel mooi resultaat. Ik kreeg allemaal complimenten hoe mooi ik er uit zag, met name dankzij Saloua! Ze is een lieve vrouw, met oog voor detail. Ze wilt je nog meer laten stralen dan wat je zelf al doet. Saloua neemt de tijd voor je en is tijdens de styling helemaal gefocust. Zodat er het perfecte plaatje uitkomt. Ik heb er van genoten en ben heel blij dat ik voor Saloua heb gekozen.

 4. Ik heb alleen maar een en al lof voor Visazine styling! Saloua is echt een vakvrouw die zoveel ervaring heeft! Een echte harde werkster die begrijpt wat je graag wilt. In het begin had ik nog even twijfels over de prijs maar je krijgt echt waar voor je geld. Mijn kapsel en make-up hebben echt de hele dag goed gezeten! En op je mooiste dag wil je daar niet de hele dag over in zitten of je haar niet goed zit of dat je make-up uitgelopen is. Bij de try-out was ik al gelijk gerust gesteld. Zo fijn om weer een puntje van je TO-DO list af te schrijven. Niet alleen qua kwaliteit en werkvlak is Saloua een top vrouw ook is zij zeer snel in het terug reageren op berichtjes en is zij ook op persoonlijk vlak een luisterend oor. Ik zou haar aan iedereen willen aanraden !

 5. Op 10 Oktober 2017 ben ik onlangs getrouwd. Saloua heeft mij zeer goed geholpen tijdens grote dag in mijn leven.
  Tijdens mijn trouwdag heeft zij mij geholpen met make up en haarstyling, dit zat vanaf het begin tot eind goed. Zij luistert naar je wensen, neem haar tijd en maak er een creatie!
  Echt een TOP vakwerk, hart van goud….. woorden schieten er tekort wat zij heeft gedaan. Ik kan haar niet voldoende bedanken.
  Divers in haar vak en echt een aanrader om contact met haar op te nemen als je mooi opgemaakt wilt worden!

 6. Saloua heeft mijn haar en make-up verzorgt op mijn bruiloft. Saloua is een echte professional, die heel rustig blijft op de grote dag zelf. Zij stelt je gerust en zorgt ervoor dat je veel vertrouwen krijgt! Op de dag zelf blijft alles super goed zitten, ook als het feest tot in de kleine uurtjes door gaat.

 7. Saloua heeft mijn haar gedaan en ik kan niks anders zeggen dan dat ik mega tevreden ben over visazine! Ondanks dat ik niet helemaal wist wat ik wilde heeft ze me super geholpen en ervoor gezorgd dat alles naar mijn zin was. Me kapsel heeft de hele dag perfect gezeten. Ik raad dan ook iedereen visazine aan!

 8. Wat voelde ik mij een prachtige bruid op 6-7-2018! Mijn haar en make up zaten de hele dag goed ondanks het warme weer. Je werkt professioneel, lief en bent fijn in de omgang. Daarnaast durf jij eerlijk te zijn. Nogmaals bedankt!

Geef een reactie

Je email adres wordt niet gepubliceerd. Required fields are marked *

Post comment